Recenties

Onze complimenten.

Wim de Vries: 10-08-2018 19:32 pm
"Ons huis is de afgelopen week door Schildersbedrijf Pro Painting (Kay en zijn team) vakkundig onder handen genomen. Schuren, herstelwerkzaamheden, grondverf, waar nodig opnieuw herstelwerk en daarna aflakken. Het resultaat is fantastisch. Onze complimenten, jullie zijn een prima team. Vriendelijk en erg begripvol. De gemaakte afspraken (in de offerte aanvraag) zijn volledig nakomen. We hadden geen betere keus kunnen maken. Wil jullie dan ook van harte aanbevelen.
Nogmaals bedankt groetjes Wim de Vries.

Absoluut vakwerk.

Familie Van der Linden: 02-07-2018 21:52 pm
"Kay en zijn team leveren absoluut vakwerk. Zij gaan grondig te werk, komen met oplossingen voor onverwachte zaken en werken heel precies af. Daarnaast zijn het hele prettige mensen. Klasse!
Familie Van der Linden."

Het werk gebeurd professioneel.

Gerard en Jannie Wagenborg: 18-06-2018 11:18 am
"Wij hebben in oktober jl. ons huis van binnen laten verven en we waren zeer tevreden. In juni hebben wij de buitenkant laten verven. Het werk gebeurd professioneel en vakkundig. De schilders zijn heel aardig, netjes en beleefd. Na een werkdag wordt alles keurig opgeruimd achter gelaten. Wanneer het werk af is wordt er gevraagd of alles naar wens was. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Complimenten voor alles!!”

Zo netjes kun je het zelf echt niet.

Bart van Leeuwen: 08-05-2017 18:43 pm
"Nadat we het huis van onze buren op nummer 5 geschilderd zagen worden door de mannen van pro-painting hebben we Kay, gevraagd om voor onze ook een offerte op te maken, voor het schilderen van de binnen en de buitenkant.
Een dag later hebben we het werk doorgesproken en een paar dagen later zijn ze bij ons aan het werk gegaan. Het is echt strak gedaan en dat terwijl de laatste schilderbeurt zo’n 10 jaar geleden was en er best veel werk was om het schilderwerk weer goed te krijgen.
Netjes gewerkt en we kunnen er weer jaren van genieten, zo netjes kun je het zelf echt niet doen."

Een echte aanrader.

Familie Munnik: 22-11-2017 09:11 am
"Ik heb de buitenzijde van ons huis door Pro Painting laten schilderen en wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Nette, beschaafde, vakbekwame schilders en de prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.
Ik ben zelf zeer precies maar zij hebben mijn verwachtingen met verve waargemaakt.
Een echte aanrader.”

Garantie en service

F. van Berkum: 18-07-2017 16:52 pm
Recensie:
"Werkzaamheden, in en aan de woning, laat ik uitvoeren door erkende bedrijven omdat er dan garantie en service is. Dat Pro Painting al jaren mijn schilderwerken verricht is een aanbeveling die daardoor weinig woorden nodig heeft."
F. van Berkum

Een groot compliment.

Familie Kreuger: 04-06-2017 11:38 am
"Het werk wat “Pro Painting” bij ons gedaan heeft zowel binnen als buiten verdient een groot compliment. Het is meer dan “verven”.
Je krijgt een zorgvuldig advies en ze denken met je mee.
Ze leveren goed werk af.
Voor een volgende klus gaan wij zeker weer naar "Pro Painting".
Familie Kreuger

Top

L. Hoogsma: 01-06-2017 21:02 pm
Beoordeling geplaatst door Leo Hoogsma
Vakmanschap, strak schilderwerk. Houtrot professioneel hersteld en deels op maat gemaakte kozijnen in dezelfde oude stijl. Top

Zeer tevreden.

W. de Goeij: :22-05-2016 10:11 am
“Zeer tevreden over het schilderwerk in onze woonkamer.
Alle kozijnen, plinten, muren en het plafond geschilderd. Alles ziet er goed uit. Heel netjes gewerkt.”

Er is goed met ons meegedacht

Hans Scholten: 12-05-2016 15:42 pm
Kay heeft de buitenkant van onze tussenwoning keurig geschilderd. Het resultaat is uitstekend. Zowel buren als familie hebben naderhand geinformeerd wie er bij ons geschilderd heeft, omdat men het schilderwerk er zo keurig uit vond zien. Kenmerkend voor Pro-painting is vakmanschap en een proactieve houding. Er is goed met ons meegedacht wat de beste keuze was qua soort verf, kleur en wat voor ons budget de mogelijkheden waren. uitstekende schilders met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Groeten Hans."

Boven verwachting

R . Schoor: 22-10-2016 17:11 pm
“Wij hebben ons net gekochte woning laten schilderen door Kay & Bram. In 3 dagen is het gehele huis van boven naar beneden perfect in de verf gezet. Nadat de klus klaar was hebben ze ook nog even geholpen met een zware kast te verhuizen.
Het is echt boven verwachting”

Bedankt

Saskia van Hoppe: 12-5-2015 15:42 pm
"Nadat de klus was afgesproken, bleek dat er een kozijn behoorlijk rot was.
Toen hebben ze eerst een prijsopgave gemaakt voordat het stuk vervangen werd.
Uiteindelijk waren ze iets eerder klaar met de klus door het mooie weer, en hebben we de extra kosten voor het herstellen van het kozijn niet hoeven te betalen."

Goede service en zeker niet duur.

M. Huisman: 14-4-2015 19:22 pm
“Goede service en zeker niet duur. Kwalitatief het beste schildersbedrijf uit Almere naar mijn mening.”

Mensen die doen wat er is beloofd.

Fam.R.Buissink: 10-02-2015 11:44 am
"Eindelijk mensen die doen wat er is beloofd. Prima werk en dat voor een keurige prijs. De winterschilder periode kunnen we zeker aanbevelen.
Het bespaart al snel een paar honderd Euro."